VIRTUEL TAEKWON-DO FOR DE DANSKE SHINWONHWA SKOLER - GLOSTRUP, HASLEV & HERFØLGE.

TIGERS - MANDAG & TORSDAG KL. 17:00-17:25 VOKSNE - MANDAG & TORSDAG KL. 17:30-18:00

SHINWONHWA TIGERS

For adgang til tiger træningen - klik her

Login 5 min før træningen starter

SHINWONHWA PRIME

For adgang til voksen træningen - klik her

Login 5 min før træningen starter

Træningerne sker gennem Google Meet og du kan deltage via din browser eller ved at downloade App’en Google Meet til din mobil eller tablet.

Når du er logget ind til træningen, skal du finde instruktørens skærmbillede, klikke på dette og derefter på knappenålen for at låse billedet.

Instruktørens skærmnavn for Tigerne er ‘SHINWONHWA TIGERS’ og for de voksne er det ‘SHINWONHWA PRIME’.

NÅR DU DELTAGER I TRÆNINGERNE FRA START TIL SLUT OG MED KAMERA PÅ, REGISTRERER INSTRUKTØREN DIN DELTAGELSE OG DU OPTJENER 1/2 KRYDS, MOD DIN NÆSTE GRADUERING. INSTRUKTØREN KRYDSER AF TIL SIDST I TRÆNINGEN.

Tvinger restriktionerne os til fortsat at holde skolerne lukket efter den 28/2, vil vi fortsætte de virtuelle træninger.

SE VORES COVID-19-TILTAG OG RETNINGSLINJER FOR OPHOLD OG TRÆNING PÅ SKOLERNE - KLIK HER

VI OPTAGER NYE ELEVER SÅ SNART RESTRIKTIONERNE TILLADER DET

Prøv at træne Shinwonhwa Taekwon-Do gratis og uforpligtende i 2 uger på en af vores skoler

FIND DIN SKOLE HERUNDER - klik på cirklen eller linket under skolens tekst.

GLOSTRUP TAEKWON-DO SKOLE
Stadionvej 80 - Glostrup
Gå til hjemmeside  - klik her
www.shinwonhwa.com

HASLEV TAEKWON-DO SKOLE
Jens Chr. Skous Vej - Haslev
Gå til hjemmeside - klik her
www.haslev-taekwondo.dk

HERFØLGE TAEKWON-DO SKOLE
Vordingborgvej 105 - Herfølge
Gå til hjemmeside - klik her
www.taekwondo-skole.dk

Melder du dig ind på en af vores 3 Taekwon-Do skoler, kan du frit gæstetræne på de 2 andre skoler.

STA - foreningen af danske Shinwonhwa skoler

STA står for 'Shinwonhwa Taekwon-Do Academy' og er sammenslutningen af danske Shinwonhwa skoler
under den koreanske Taekwon-Do stormester DSBN Shin, Boo Young 9. Dan.

BEGIVENHEDER

RESERVER NU

SHINS FAMILY SUMMER CAMP 2021
Datoen for dette års Summer Camp er sat
Det bliver weekenden den 25-26-27. juni 2021
Herfølge Hallerne, Vordingborgvej 124.
af Jimmy Nakel

EFTERÅRS POOM & DANGRADUERING

Er sat til lørdag den 16. oktober 2021 på HH eller HTS

Foreningen af Shinwonhwa Taekwon-Do under Great Grand Master DSBN Shin, Boo Young 9. Dan